Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη: Ήταν άυπνος δύο εβδομάδες - Άστοχη η δήλωσή του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 15:09 Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη: Ήταν άυπνος δύο εβδομάδες - Άστοχη η δήλωσή του

Για τη συνέχεια του GNTM, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τα "καλάθια της λαϊκής" μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια, αναφέρθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το σχόλιο του γνωστού σχεδιαστή που προκάλεσε αντιδράσεις, εξηγώντας πως οι δηλώσεις του δεν τον χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο.

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος, που ξέρω εγώ, ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος, όταν έκανε τη δήλωση, ήταν άυπνος δύο εβδομάδες, γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM. Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί» είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο GNTM και το σχόλιό της ότι έχουν να μιλήσουν τέσσερις μήνες.

«Η Βίκυ δεν είπε κάτι κακό. Το αυτονόητο είπε. Κάποια στιγμή δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Εγώ δύο χρόνια με το GNTM και τον Covid έχω κλειστεί μέσα και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή, κάθε μία είχε τον κύκλο της. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, προφανώς, απλώς οι ζωές προχωράνε. Είμαστε και οι δύο εργατικές γυναίκες και στο GNTM έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θέλω να τον περνάω με την οικογένειά μου», σχολίασε.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση