Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 16 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 10:43 Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 16 χρόνια
Μετά από αυτό το διαζύγιο, περιμένουμε να δούμε τα πάντα το 2022

Τι άλλο θα συμβεί το 2022; Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες, και έχουν ανατραπεί όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Και τώρα, καλούμαστε να διαχειριστούμε τον χωρισμό ενός από τα ωραιότερα ζευγάρια που τόσο αγαπήσαμε: της Lisa Bonet και του Jason Momoa.

Το διαζύγιό τους ανακοινώθηκε μέσω Instagram, στο προφίλ του ηθοποιού. «Όλοι νιώσαμε την πίεση και τις αλλαγές αυτών των καιρών… Μία επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και ωριμάζει από τις σεισμικές αλλαγές που πραγματοποιούνται. Οπότε, ανακοινώνουμε τα οικογενειακά μας νέα, πως παίρνουμε χωριστούς δρόμους στον γάμο», έγραψε.

Οι δυο τους πέρασαν 16 χρόνια μαζί – τα 4 τελευταία ήταν παντρεμένοι – ενώ έχουν δύο παιδιά. Ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους «όχι επειδή τον θεωρούν άξιο ενδιαφέροντος», αλλά γιατί θέλουν να πορευτούν «με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

«Η αγάπη μας συνεχίζεται, εξελίσσεται όπως εκείνη θέλει να ζήσει και να τη γνωρίσουμε. Απελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο, για να γίνουμε οι άνθρωποι που μαθαίνουμε ότι γινόμαστε», συνέχισε ο Momoa. «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ιερή ζωή των παιδιών μας. Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τι είναι πιθανό».

Η Lisa Bonet, η οποία δεν έχει social media, ήταν παντρεμένη με τον Lenny Kravitz στο παρελθόν. Μαζί, απέκτησαν την Zoe (που, ευτυχώς, παραμένει ερωτευμένη με τον Channing Tatum) και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Πηγή: jenny.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση