Γιώργος Μαυρίδης για κορωνοϊό: "Μου πήρε 6 μήνες να συνέλθω"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 11:05 Γιώργος Μαυρίδης για κορωνοϊό: "Μου πήρε 6 μήνες να συνέλθω"

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό, αλλά και για την πρόταση γάμου στην Κρίστυ Καθάργια. Η συγκίνηση για την απώλεια της σκυλίτσας του, Μόλυ.

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show στον ΑΝΤ1 ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μίλησε για την ταλαιπωρία που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό, για την σύντροφό του, αλλά και για τα αγαπημένα του σκυλάκια.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε με συγκίνηση στη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ.

"Η Μόλυ ήταν σχεδόν 15 ετών όταν έφυγε από κοντά μας. Τον τελευταίο καιρό είχε βαρύνει, δεν άκουγε, δεν έβλεπε. Είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να προετοιμαστείς, είναι πάντα δύσκολο. Όσοι άνθρωποι έχουν χάσει τα ζωάκια τους, καταλαβαίνουν", είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης και συνέχισε:

"Κάποια στιγμή ήταν καλύτερα και κατάφερα να ξεκλέψω 2-3 μέρες για να κάνω μια δουλειά στην Ιταλία. Με πήραν τηλέφωνο στις 11 το πρωί και μου είπαν ότι είναι πολύ βαριά. Στις 6 το απόγευμα ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Σε όλη τη διαδρομή έλεγα "Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω. Μην μου το κάνεις αυτό". Όντως, πραγματικά νιώθω ότι με περίμενε. Μόλις έφτασα την αγκάλιασα. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να τη βοηθήσω, αλλά δεν γινόταν".

Γιώργος Μαυρίδης: Η μάχη με τον κορωνοϊό

Μιλώντας για την μάχη του με τον κορονοϊό πέρυσι, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: "Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα. Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος. Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης, με ζόρισε πάρα πολύ. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά.

"Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί και έχουμε πάλι… Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές. Ήταν δύσκολο πολύ. Μου πήρε έξι μήνες να πατήσω στα πόδια μου, να συνέλθω", συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια, και την πρόταση γάμου που της έκανε. Όπως είπε:

"Όταν πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και τον θέλεις για σύντροφό σου, λες ότι θα συνεχίσετε μαζί, στην πορεία έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Δεν πίστευα απλά ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου".

Πηγή: ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση