Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάνα Μπάρμπα: Θέλει να δίνει συνεντεύξεις επί πληρωμή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 15:32 Βάνα Μπάρμπα: Θέλει να δίνει συνεντεύξεις επί πληρωμή

«Μέσα από την καταστροφή να βγει κάτι καινούργιο. Θα δούμε άσχημες καταστάσεις», σημειώνει η ηθοποιός.

Θέση για τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, για τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας, πήρε η Βάνα Μπάρμπα.

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε ότι οι γυναίκες είναι φλύαρες και τόνισε: «Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Η συνάδελφός του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα παραπάνω απάντησε χαρακτηριστικά: «Μη με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν».

«Ξέρετε ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάκτυλο ο ένας τον άλλον. Μη κρίνουμε για να μη κριθούμε και εμείς. Ας κοιτάξουμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Είναι άγρια τα πράγματα και δυστυχώς θα αγριέψουν περισσότερο. Υπάρχει οργή. Να κοιτάξουμε και να μη λέμε το κακό», πρόσθεσε.

«Δεν αντέχω να δω κάτι άλλο που θα πονέσει τη ψυχή μου. Θα ήθελα να μου δώσει κάτι χαρά. Είναι μια ανθρωποφαγία αυτό με τον Φιλιππίδη, έλεος», σημείωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Να αρχίσουν οι ηθοποιοί να πληρώνονται για τις συνεντεύξεις τους. Μέσα από την καταστροφή να βγει κάτι καινούργιο. Θα δούμε άσχημες καταστάσεις».

Δείτε όσα είπε:

Πηγή: Alpha