Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Instagram: Η Kylie Jenner έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με 300 εκατ. followers

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:31 Instagram: Η Kylie Jenner έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με 300 εκατ. followers

Η Kylie Jenner έγινε επισήμως η "βασίλισσα" του Instagram, καθώς είναι πλέον η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με πάνω από 300 εκατομμύρια followers.

Η γνωστή influencer, Kylie Jenner, η οποία είναι επιχειρηματίας και μέλος της οικογένειας των Kardashians, έγινε η πρώτη γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους παγκοσμίως στο Instagram, συγκεντρώνοντας πάνω από 300 εκατομμύρια followers.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη επιχειρηματίας είναι το δεύτερο άτομο στον κόσμο που φτάνει τόσο ψηλά στην κατάταξη της πλατφόρμας, μετά τον γνωστό ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει 389 εκατομμύρια followers. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το ίδιο το Instagram, με 460 εκατομμύρια followers.

Η Kylie Jenner έγινε διάσημη μέσα από τις εμφανίσεις της στο ριάλιτι της οιγένειάς της "Keeping up with the Kardashians". Η ίδια στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Kylie Cosmetics.

Η διάσημη influencer είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, με τον γνωστό ράπερ Τράβις Σκοτ. Η ίδια κρατά χαμηλό προφίλ τον τελευταίο καιρό στο Instagram, μετά την τραγωδία στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, τον Νοέμβριο.

Πηγή: news247.gr