Αεροπορική εταιρεία ανάγκασε το σούπερ μόντελ Olivia Culpo να καλύψει το στήθος της ώστε να επιβιβαστεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:33 Αεροπορική εταιρεία ανάγκασε το σούπερ μόντελ Olivia Culpo να καλύψει το στήθος της ώστε να επιβιβαστεί

Χαμός στο instagram του μοντέλου και της αδερφής της.

Υπάλληλοι της American Airlines ανάγκασαν το πασίγνωστο μοντέλο Olivia Culpo να «κουκουλωθεί» πριν επιβιβαστεί σε πτήση για το Cabo San Lucas με την οικογένειά της την Πέμπτη, σύμφωνα με την αδελφή της Aurora.

Σε πλάνα που μοιράστηκε η Aurora στις ιστορίες της στο Instagram (και έκανε repost η αδερφή της) αποκάλυψε ότι η πρώην Μις Υφήλιος κλήθηκε στο μπροστινό μέρος της πύλης από υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας για να της πουν να φορέσει μια μπλούζα και να καλύψει το στήθος της ή αλλιώς θα κινδυνεύσει να της απαγορεύσουν να πετάξει.

Η 29χρονη καλλονή εμφανίζεται στο κλιπ φορώντας μια μακριά μαύρη ζακέτα, αθλητικό σουτιέν και κολάν, ρούχα τα οποία κάποιοι αυτόκλητοι προστάτες των ηθών θεώρησαν «ακατάλληλα» ή «προσβλητικά».

Η παρακάτω εικόνα από τα stories της αδερφής της Culpo δείχνει το μοντέλο να καλύπτεται με ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, ενώ συγκρίνει το αρχικό της outfit με εκείνο μιας άλλης γυναίκας που θα έμπαινε στην πτήση.

«Αυτό είναι περίεργο», είπε η γυναίκα σχετικά με το αίτημα της εταιρείας να καλύψει την Culpo, παραδεχόμενη ότι το δικό της ντύσιμο ήταν πιο αποκαλυπτικό από αυτό της διασημότητας.

Η Olivia αναρτώντας ξανά τις ιστορίες της αδερφής της στον δικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τη λεζάντα: «Αφήστε το στην Aurora να δημιουργήσει μια σκηνή. Κρύψε με.», δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο ντόρο και συζήτηση

Μαζί με τον Culpo ήταν και ο φίλος της Christian McCaffrey των Carolina Panthers. Ο οποίος έδωσε το φούτερ του για να καλυφθεί η κοπέλα του και μέσα στο αεροπλάνο είχε ξεπαγιάσει. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε από τα ποσταρίσματα των Culpo.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση