Ρόμπι Γουίλιαμς: Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για το κεφάλι μου όταν ήμουν στο απόγειο της δόξας μου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 16:43 Ρόμπι Γουίλιαμς: Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για το κεφάλι μου όταν ήμουν στο απόγειο της δόξας μου

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν γελοία διάσημος, διάσημος σε στυλ Michael Jackson».

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Ρόμπι Γουίλιαμς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ του πλανήτη. Παραμένει ακόμα μεταξύ της ελίτ Έχοντας γίνει παγκόσμιος σούπερ σταρ με τους Take That στη δεκαετία του ’90, τελικά ακολούθησε τον δικό του δρόμο, πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ ως σόλο τραγουδιστής.

Ωστόσο, ο 47χρονος αποκάλυψε τώρα ότι δεν ήταν όλα διασκέδαση και παιχνίδια και ότι η ζωή του όντως κινδύνευσε κάποια στιγμή. Μιλώντας στη Mirror, ο Ρόμπι μίλησε για τις δοκιμασίες του να είσαι σούπερ σταρ

Και είπε στη συνέντευξη ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήταν εκεί έξω με συμβόλαιο θανάτου για να τον σκοτώσουν.

«Αυτά είναι τα αόρατα πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος»

«Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά είχαν συνάψει συμβόλαιο για να με σκοτώσουν. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια», είπε. «Έφυγε όμως. Έχω φίλους. Αυτά είναι τα αόρατα πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος»

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν γελοία διάσημος, διάσημος σε στυλ Michael Jackson.

«Έγινα διάσημος όταν ήμουν 17 ετών, κάνοντας ένα boy band στα 16 μου, το boy band απογειώθηκε. Όταν ήμουν 21 ετών έφυγα και μετά έκανα σόλο καριέρα, πούλησα 80 εκατομμύρια άλμπουμ, κράτησα το ρεκόρ για τα περισσότερα εισιτήρια που πουλήθηκαν σε μια μέρα για μια περιοδεία και μπλα, μπλα, μπλα…»

Ο τραγουδιστής των δεκάδων χιτ εξήγησε ότι το βάρος της προσδοκίας τον επηρέασε ψυχικά.

Ο Ρόμπι είπε: «Η ακραία φήμη και η ακραία επιτυχία συναντούν άγχος, κατάθλιψη και ψυχικές ασθένειες.

«Υπάρχουν επίπεδα φήμης και πώς σε επηρεάζουν. Υπάρχουν μερικά που δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά το τέταρτο είναι η αποδοχή. Συγκεντρώνεστε κατά κάποιο τρόπο ενάντια στο να σας αφαιρέσουν την προσωπική σας ζωή. Αποτέλεσμα να προσπαθείς να είσαι φυσιολογικός. Προσπαθώντας να είσαι φυσιολογικός πρέπει να περάσεις στο στάδιο της αποδοχής», ανέφερε.

«Θέλω να πάω σε όλα τα συνηθισμένα μέρη που δεν μπορώ να πάω επειδή οι άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσω στην αποδοχή.»

Τώρα παντρεμένος με την Ayda Field, 42, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, ο Ρόμπι είπε ότι κατάφερε να βρει κάποια γαλήνη μόνο όταν προσπαθούσε να «κάνει το breakthrough sτην Αμερική».

Ήταν ενώ έκανε μια περιοδεία Τύπου στη χώρα συνειδητοποίησε ότι κανείς δεν ήξερε πραγματικά ποιος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει ξανά.

Και πρόσθεσε: «Έτσι μετακόμισα εκεί και απέρριψα όλα όσα μου πρόσφεραν στις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Βασικά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ζω στην ανωνυμία εδώ και το απολαμβάνω πραγματικά, μετά προσπαθώ να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να θυμάμαι ότι δεν έχω ανωνυμία εκεί και αυτό με κάνει να νιώθω άγχος και κατάθλιψη και έτσι επιστρέφω ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες

Πηγή: Mirror

Προσαρμοσμένη αναζήτηση