Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 5: Αυτή ήταν η απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - "Ήταν χυδαίο, να φύγει"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 23:27 Survivor 5: Αυτή ήταν η απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - "Ήταν χυδαίο, να φύγει"

Εξαγριωμένοι Μαχητές και Διάσημοι για τη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. "Είναι κακός άνθρωπος".

Την οργή συμπαικτών, αντιπάλων, τηλεθεατών και χρηστών του Twitter έχει προκαλέσει ο Βαλάντης με την ατάκα του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor της Κυριακής και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τραγουδιστής, ψιθύρισε κάτι προς τη συμπαίκτριά του, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα και να αποχωρεί. Το περιστατικό αυτό εξόργισε Μαχητές και Διάσημους, με τον ίδιο να παραδέχεται το γεγονός, λέγοντας εν συνεχεία πως "ζήτησα συγγνώμη".

Να σημειωθεί μάλιστα, πως την Κυριακή, το εν λόγω περιστατικό κόπηκε από την παραγωγή.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως, προβλήθηκε η στιγμή όπου ο Βαλάντης έχει μία στιχομυθία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λέγοντάς της: "Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Εσύ δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος".

Η ίδια, την επομένη της ψηφοφορίας, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του, είπε: "Μου επιτέθηκε λέγοντάς μου ότι η αρρώστια που έχω περάσει, τελικά δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Ένιωσα πολύ άσχημα, έβαλα τα κλάματα. Είναι κακός άνθρωπος. Έχει πονηριά".

Μάλιστα, παίκτες και των δύο ομάδων, ήταν εκνευρισμένοι με τον τραγουδιστή, με τη Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους να λέει: "Έπεσαν οι μάσκες. Αν ήμουν εγώ Βαλάντης, μία που θα το έλεγα, μία που θα το συνειδητοποιούσα και μία που θα έφευγα οικειοθελώς".

Από την πλευρά των Μαχητών, ο Σάββας Κάλφας που είναι επίσης από τη Ρόδο, όπως δηλαδή και ο Βαλάντης, κάλεσε τον κόσμο να μην του δώσει ούτε μια θετική ψήφο, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας κάλεσε τους τηλεθεατές να τον καταψηφίσουν δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου: "Ο Βαλάντης πρέπει να αποχωρήσει. Εννοείται ζητάμε τη συγκατάθεση του κόσμου για να αποχωρήσει αυτός ο άνθρωπος".

πηγή: newsit.gr