Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλόε Καρντάσιαν: Το αποτυχημένο photoshop που «έριξε» το Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:12 Κλόε Καρντάσιαν: Το αποτυχημένο photoshop που «έριξε» το Instagram (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ένα άκρως αποτυχημένο photoshop της Κλόε Καρντάσιαν, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι όλη η οικογένεια έχει παράδοση σε τέτοιου είδους γκάφες ή δεν διαλέγει σωστά τους συνεργάτες της… Σε πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή Αμερικανίδα τηλεπερσόνα εμφανίζεται με υπερβολικά μακριά δάχτυλα στο ένα της χέρι, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλούς followers της στο Instagram. 

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κλόε Καρντάσιαν στο Instagram φαίνονται τα δάχτυλα στο δεξί της χέρι να είναι υπερβολικά μακριά. Κάτι που προφανώς δεν θα περνούσε απαρατήρητο από πολλούς followers, αν και κάποιοι επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν. 

Θαυμαστές της Κλόε Καρντάσιαν που παρατήρησαν τη λεπτομέρεια στα δάχτυλά της υποστήριξαν πως είτε πρόκειται για κάποιο τυχαίο τέχνασμα της κάμερας, είτε πρόκειται για μια αποτυχημένη περίπτωση photoshop. Μερικοί μάλιστα την κατηγόρησαν ότι η ομάδα της επεξεργάστηκε ψηφιακά το χέρι της, για να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν:

«Αν παίξουμε το παιχνίδι με τον αντίχειρα, σίγουρα θα κερδίσεις», «Χρειάζονται 0,2 δευτερόλεπτα για να κάνετε μεγέθυνση και να δείτε πού αγοράστηκε αυτή η φωτογραφία. Δεν έχετε μια ομάδα δημοσίων σχέσεων να το ψάξει πριν το δημοσιεύσετε; Απλά ουάου».  Είναι ορισμένα από τα σχόλια των followers της. 

Μάλιστα, κάποιοι άλλοι πήγαν τα σχόλια τους ένα βήμα πιο πέρα…. αφού ένας χρήστης του Instagram τη συνέκρινε με τον Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες, ενώ κάποιοι άλλοι παρομοίασαν το δάχτυλό της με τον ET και τον Ψαλιδοχέρη.