Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί τον λόγο που δεν έκανε ποτέ οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 14:50 Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί τον λόγο που δεν έκανε ποτέ οικογένεια

Η έκτρωση που έκανε η σύντροφός του και η απόφασή του να μην υιοθετήσει παιδί.

Τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την έκτρωση που έκανε πριν πολλά χρόνια η σύντροφός του.

«Θα ήμουν παππούς τώρα, όχι μόνο πατέρας. Παίρνω τα παιδιά που έχουν οι αδερφές μου, τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου. Οι αδερφές μου μου λένε "τι τα θες τα παιδιά; Πάρε δανεικά τα δικά μας"», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε το λόγο που εκείνος κι η σύντροφός του πήραν την απόφαση να μην γίνουν τελικά, γονείς.

«Ήμασταν πολύ παιδιά τότε με την σύντροφό μου -και κατόπιν σύζυγό μου. Έγινε κι αυτό το πράγμα και δεν ξέραμε τι να κάνουμε», εξήγησε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας μέσω της υιοθεσίας, δήλωσε πως δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο.

«Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν θα ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια με τρελή αγάπη από τη μάνα μου, καταλαβαίνω πως αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί, δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο, τις ίδιες καταστάσεις. Εγώ έτσι το αισθάνομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως όταν η σύντροφός του έμεινε έγκυος, εκείνος ένιωθε εγκλωβισμένος για να γίνει πατέρας και φοβόταν πως θα αποκοπεί από την υπόλοιπη ζωή του.

«Τότε που συνέβη, ένιωθα πως εγκλωβίστηκα συναισθηματικά. Ήμουν μικρός για να μπορώ να αποκοπώ από το υπόλοιπο, το να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με την σύντροφό μου κι ήμασταν συνέχεια μαζί», είπε κλείνοντας.

Πηγή: ΑΝΤ1
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση