Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπόμπα - Τανιμανίδης: To video με τις κόρες τους να κοιτάζουν το χιόνι έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 14:26 Μπόμπα - Τανιμανίδης: To video με τις κόρες τους να κοιτάζουν το χιόνι έγινε viral

Θα λιώσετε με τη Φιλίππα και την Αριάννα. Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, έμειναν σήμερα σπίτι για να χαρούν τη μέρα με τα παιδιά τους. 

Είναι το πιο cute video της ημέρας και ο χαρούμενος μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης δείχνει για πρώτη φορά το χιόνι στις κορούλες του και αυτές μας ξετρέλαναν με τις φωνούλες τους.

Απλά...υπέροχες! 

Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε τις πανέμορφες δίδυμες πριγκίπισσές του, την Αριάννα και τη Φιλίππα και τις έβαλε δίπλα στο παράθυρο για να τους δείξει το χιονισμένο τοπίο του κήπου στο καινούργιο τους σπίτι στο οποίο μετακόμισαν πριν λίγες ημέρες. Οι μικρές τρελάθηκαν! Άρχισαν να γελάνε από χαρά ενθουσιασμένες για αυτό που έβλεπαν. Και ανάμεσα στα επιφωνήματα χαράς καταλάβαμε ότι είναι η εποχή που αρθρώνουν χαριτωμένα και τις πρώτες τους λεξούλες. Όσο για τον Σάκη; Δεν μπορούσε να κρύψει τα γέλια του από την αντίδρασή τους: «Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά», όπως έγραψε. 

Πηγή: queen.gr