Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέσπασε η Χριστίνα Ορφανίδου: «Μιλάτε για cyber bullying, τώρα που το πάθατε, εγώ το ζω 4 χρόνια και δεν βοήθησε κανείς»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 14:46 Ξέσπασε η Χριστίνα Ορφανίδου: «Μιλάτε για cyber bullying, τώρα που το πάθατε, εγώ το ζω 4 χρόνια και δεν βοήθησε κανείς»

Η πρώην παίκτρια του Big Brother έδειξε δημόσια την ενόχλησή της, καθώς κανείς δεν την είχε στηρίξει, όταν αντιμετώπιζε περιστατικά cyber bullying, λόγω του ροζ βίντεο που διέρρευσε ο πρώην σύντροφός της - «Καρφώνει» γνωστό influencer, ο οποίος λέγεται ότι τον συγκάλυπτε

Τη δική της τραγική εμπειρία με την υπόθεση του revenge porn θυμήθηκε η Χριστίνα Ορφανίδου, καθώς το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούνται με το εν λόγω θέμα.
 

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, η πρώην παίκτρια του Big Brother είχε αναφερθεί και στο παρελθόν σε πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της.
 

 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η ίδια ανάρτησε μία σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου «καρφώνει» γνωστό influencer, που συνεργαζόταν και προωθούσε τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε το βίντεο.
 

 

Στο πρώτο story που ανάρτησε, έγραψε: «Μιλάτε για cyber bullying ε; Τώρα που γίνεται σε εσάς. Ελάτε στο προφίλ μου λίγο να δείτε κάτι. Γεννητικά όργανα καθημερινά, χυδαία και υβριστικά μηνύματα, ευχές για θάνατο και αρρώστιες, προσβολές σε σελίδες στο fb, ομάδες στο discord να πουλάνε το βίντεό μου όπως κι άλλων κοριτσιών, να πρέπει να επισκέπτομαι συνέχεια όλα τα site πορνό και να ζητάω εγώ να κατέβει το βίντεο και όλα αυτά σε μία καθημερινή λούπα. Τα δημοσίευσα καθημερινά μέχρι που απλά κουράστηκα. Γιατί δε βοήθησε κανένας μεγάλος. Όποια πόρτα χτύπησα, δεν άνοιξε ποτέ. Και ξαφνικά γίνεται στο δικό σου σπίτι και αγανακτείς! 4 χρόνια το ζω και κανείς δεν έχει βοηθήσει. Τόσο καιρό στέκομαι μόνη μου και τα αντιμετωπίζω αυτά, αλλά με τον βιασμό της Γεωργίας λύγισα. Γιατί όλους αυτούς τους ξέρω, όλοι συνδέονται με ένα μαγικό τρόπο. Παιδιά, πάλι δε θα αλλάξει κάτι, όλα θα ξεχαστούν και θα συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε».

 
271097638_265947675622701_6611815203830044918_n


Στη συνέχεια, ανάρτησε στιγμιότυπα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στην Ελένη Τσολάκη, όπου αναφερόταν στον influencer. Ρώτησε μάλιστα το κοινό της αν καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρεται.

«Είναι ένας μεγάλος influencer, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πρώην σύντροφό μου και όταν τον ρώτησα "ρε συ, γιατί τον προωθείς, μου έχει κάνει κακό", μου απάντησε "δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε εμένα φέρεται καλά". Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού να ήξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση;», ακούγεται να λέει.

 

 

orfanidou_tsolaki