Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικός στον κορωνοϊό για τρίτη φορά ο Βαλάντης - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το Survivor

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 15:53 Θετικός στον κορωνοϊό για τρίτη φορά ο Βαλάντης - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το Survivor

Ο Βαλάντης εμφανίστηκε για λίγο στο «Love it» - Όσα είπε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) ο Βαλάντης στην εκπομπή «Love It».

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε για λίγο, καθώς αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό για τρίτη φορά, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Βαλάντης υποσχέθηκε πως μόλις γίνει καλά θα βρεθεί στο πλατό για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχω περάσει χαλαρά τις φορές που έχω νοσήσει. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Πήρα τα 3 κιλά.

Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Εγώ μπήκα αγύμναστος. Δεν είδατε όλες τις πτυχές. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Αυτό σας το υπόσχομαι.

Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου. Και λόγω του συμβολαίου μου δεν έχω αλλάξει καν την εμφάνισή μου. Κάποιες ώρες το βράδυ κοιμάμαι κάτω. Δε μπορώ να κοιμηθώ στο στρώμα. Έφυγα με πόνους σε πλάτη και μέση και γύρισα και δεν πονάω καθόλου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαλάντης.

Πηγή: ΣΚΑΙ