Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε με την κόρη της: "Δεν υιοθετήθηκε" υποστήριξε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 12:16 Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε με την κόρη της: "Δεν υιοθετήθηκε" υποστήριξε

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής VOGUE με την κόρη της και ξεκαθάρισε πως "Οι άνθρωποι που ήξεραν για την εγκυμοσύνη μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού".

Μπορεί να φωτογραφηθεί η Ναόμι Κάμπελ για το εξώφυλλο της βρετανικής VOGUE και να μην πρωταγωνιστεί; Στην προκειμένη ναι, καθώς τα βλέμματα τράβηξε η 9 μηνών κόρη της.

Στην συνέντευξή της στο τεύχος του Μαρτίου το μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα αλλά και το diversity στο χώρο της μόδας.

Αν και δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από τη γέννηση της κόρης της η Κάμπελ ξεκαθάρισε πως "Δεν υιοθετήθηκε, είναι δικό μου παιδί".

"Οι άνθρωποι που ήξεραν για την εγκυμοσύνη μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να έχω κάνει".

Η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας σε ηλικία 15 ετών ενώ έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν στον ρατσισμό που έχει δεχτεί ως "μαύρο μοντέλο" κυρίως στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

"Θα περπατούσα συχνά σε πασαρέλες, όμως ποτέ δεν με διάλεγαν για διαφημιστικές καμπάνιες. Με πλήγωνε πολύ αλλά έπρεπε να το καταπιώ και να προχωρήσω. Φυσικά, θα ήταν ιδανικό να έχω τότε την υποστήριξη, αλλά είμαι περήφανη που βλέπω ότι συμβαίνει τώρα, είμαι περήφανη για το diversity που υπάρχει πλέον".

Η Κάμπελ νοστάλγησε ακόμα την χρυσή εποχή των 90s καθώς και την επιτυχία που μοιράστηκε με τα μοντέλα Linda Evangelista, Cindy Crawford και Christy Turlington. "Ήταν μια σπουδαία περίοδος, αλλά δουλεύαμε πολύ. Όσα ρούχα κι αν αλλάζαμε, σε όσα σόου και αν περπατάγαμε, ποτέ δεν είπαμε ότι κουραστήκαμε".

Πηγή: Vogue

Προσαρμοσμένη αναζήτηση