Νίκος Χορταρέας: Φυσικά έχω τελέσει γάμους, έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 15:02 Νίκος Χορταρέας: Φυσικά έχω τελέσει γάμους, έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Χορταρέας για το διάστημα που έγινε ιερέας.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Νίκος Χορταρέας μίλησε την Τετάρτη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

«Εκεί που με δέχθηκαν, με ήξεραν πάρα πολλά χρόνια και έβλεπαν ότι είμαι στην εκκλησία συνέχεια. Ήξεραν ότι τελείωσα την αρχιερατική σχολή, ανεξάρτητα από την αστρολογία που έκανα.

Μετά από μια στεναχώρια που πήρα, έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω την αστρολογία. Κουράστηκα και λίγο, πέρασαν και τα χρόνια και αφού μπορούσα να πάω στην άλλη πλευρά πήγα. Λειτούργησα σε πολλές ενορίες και με μεγάλη επιτυχία».

«Έγινα ιερέας και είπα χαριτολογώντας ότι θα ήθελα να πάω και για δεσπότης! Φυσικά έχω τελέσει γάμους και έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις».

«Χειροτονήθηκα κανονικά, έμενα στη Μητρόπολη Λαγκαδά και ήμουν εκεί όλη την ημέρα. Επειδή όμως ήμουν εκεί δεν υπογράφτηκε ποτέ το χειροτονητήριο μου.

Αφού ήμασταν όλη μέρα μαζί στη Μητρόπολη, το δικό μου χαρτί όπως και άλλα δεν υπογράφτηκε. Ξαφνικά παθαίνει κορονοϊός ο μακαριστός, πάει στο νοσοκομείο και εκεί τελειώνει.

Ερχόμενοι λοιπόν στη Μητρόπολη, τα δικά μου χαρτιά δεν τα είχε υπογράψει και ο καινούργιος δεσπότης εύλογα είπε πως «δεν μπορώ να υπογράψω ένα χαρτί στο οποίο δεν σε χειροτόνησα εγώ. Να σε κάνω εγώ δεν μπορώ γιατί ήδη είσαι χειροτονημένος».

Άρα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να γίνει δικαστήριο με τα χαρτιά που έχω, τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την χειροτονία και τις λειτουργίες μου για να πάρω το χαρτί.

Εγώ όμως δεν το θέλω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να περιμένω τρία χρόνια από δω και πέρα» συμπλήρωσε ο γνωστός αστρολόγος στην εκπομπή του Alpha.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση