Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζέσικα Μπίελ: Αγνώριστη στη νέα σειρά που υποδύεται τη δολοφόνο Κάντι Μοντγκόμερι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:48 Τζέσικα Μπίελ: Αγνώριστη στη νέα σειρά που υποδύεται τη δολοφόνο Κάντι Μοντγκόμερι

Η αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 1980 και σε μία πολύ σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 39χρονη ηθοποιός, Τζέσικα Μπίελ, έμοιαζε τελείως διαφορετική, όταν εθεάθη στο πλατό με κοστούμι για χάρη του ρόλου που πρόκειται να ενσαρκώσει, αυτού της δολοφόνου με το τσεκούρι που συγκλόνισε το Τέξας, Κάντυ Μοντγκόμερι.

Τα μαλλιά της Μπίελ, ήταν χτενισμένα σε στυλ της δεκαετίας του '80, για να ταιριάξει με τη χρονική περίοδο που η Κάντυ είχε σκοτώσει και δικαστεί.

Η διάσημη ηθοποιός φοράει ένα μπλε φόρεμα με γιακά, που θυμίζει πολύ τις στιλιστικές επιλογές της δολοφόνου στις φωτογραφίες της στα μίντια, αλλά κι ένα τεράστιο ζευγάρι γυαλιά σε σχήμα τετραγώνου, δυσκολεύοντας πολύ τους θαυμαστές της, να την αναγνωρίσουν.

Το Candy, που θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Hulu στις 10 Μαρτίου, θα βασιστεί στην πραγματική ιστορία της δολοφόνου Κάντυ Μοντγκόμερι και του θύματός της, Mπέτυ Γκορ. H σειρά θα μας μεταφέρει στο 1980 του Τέξας, όπου η δολοφόνος φαινόταν να είχε όλα: έναν αγαπημένο σύζυγο με καλή δουλειά, μια κόρη και έναν γιο, ένα ωραίο σπίτι στα προάστια.

Τότε γιατί γιατί σκότωσε τη φίλη της από την εκκλησία με ένα τσεκούρι;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: prorothema.gr