Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέξης Παππάς: Χώρισε με την Αθηνά NY - Πήγε ταξίδι με παίκτρια του Bachelor

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 12:23 Αλέξης Παππάς: Χώρισε με την Αθηνά NY - Πήγε ταξίδι με παίκτρια του Bachelor

Χώρισαν Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς. Όργιο φημών για σχέση του ηθοποιού με παίκτρια του "The Bachelor".

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του "The Bachelor".

Την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά New York μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Αθηνά New York έγραψε: "Δεν θα πω ψέματα, ευχόμουν να είχα έναν Βαλεντίνο φέτος! Για πάντα μόνη".

The Bachelor: Χώρισαν Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς έχει προχωρήσει στη ζωή του, με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έχει σχέση με την φιναλίστ του "The Bachelor", Άννα Ζένιου. Μάλιστα, σύμφωνα με "Το Πρωινό", οι δυο τους διατηρούν σχέση εδώ και τρεις μήνες.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησε την Άννα Ζένιου, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα από την Κύπρο, μετά από ένα τριήμερο με τον Αλέξη Παππά.

"Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου", είπε η Άννα Ζένιου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πηγές: star, ANT1