Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 16:29 Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Η Κόνι Μεταξά είπε το μεγάλο "ναι" στην πρόταση γάμου που της έκανε ο πολίστας Μάριο Καπότσης. Όσα ανέφερε μετά τον αρραβώνα τους.

Το μεγάλο "ναι" στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της Μάριου Καπότση είπε η Κόνι Μεταξά, η οποία ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια και influencer πόζαρε στο πλευρό του πολίστα φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και γελώντας γεμάτη από χαρά.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, η Κόνι Μεταξά ανέφερε σχετικά:

"Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Αλήθεια. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα".

Επίσης, η ίδια ανέφερε πως ο γάμος τους θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είπε, έχουν αποφασίσει ήδη τον χώρο, αλλά δεν θέλει να τον αποκαλύψει μέχρι να είναι σίγουρο.

Πηγές: Open, star, Alpha