Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο μαέστρος του Παντελίδη τα "χώνει" στην οικογένειά του - "Ούτε με 1 εκατ. ευρώ δεν θα συνεργαζόμουν με τον αδερφό του"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 20:19 Ο μαέστρος του Παντελίδη τα "χώνει" στην οικογένειά του - "Ούτε με 1 εκατ. ευρώ δεν θα συνεργαζόμουν με τον αδερφό του"

Ο μαέστρος του Παντελή Παντελίδη κατηγόρησε την οικογένεια για λάθος χειρισμούς μετά τον θάνατό του - ''Είναι δυνατόν να βγάζουν τραγούδια από άνθρωπο που έχει φύγει;''

Για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος. Ο μαέστρος και φίλος του τραγουδιστή αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν πριν το τραγικό δυστύχημα, αλλά και στους λάθος χειρισμούς της οικογένειας αφού ''έφυγε'' ο Παντελής Παντελίδης από τη ζωή.

Ακόμη, εντύπωση προκαλεί το ότι ο μαέστρος όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με τον αδελφό του Παντελή Παντελίδη δήλωσε κατηγορηματικά πως ''ούτε με ένα εκατομμύριο ευρώ δεν θα προχωρούσε τη συγκεκριμένη συνεργασία''.

"Καταρχάς δεν μου έγινε καμία πρόταση, ξεκινάμε από εκεί. Δεύτερον, ξέρανε πως δεν είχα σχέση μαζί τους και γνωρίζανε οι άνθρωποι πως και 1 εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν, και όσα κι αν μου δίνανε, δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Διότι, γενικά η όλη κατάσταση μετά από την απώλεια του Παντελή δεν μου άρεσε και γι' αυτό εγκατέλειψα και τα τραγούδια. Δεν μου άρεσε όπως κινηθήκε όλο αυτό το πράγμα. και όταν ρωτήθηκε για το αν εννοεί από την πλευρά της οικογένειας, απάντησε: Μάλλον, από όποιον κατεύθυνε αυτό το πράγμα, δεν ξέρω η οικογένεια το κατεύθυνε; Η δισκογραφική εταιρεία; Δεν ξέρω ποιος το κατεύθυνε όλο αυτό, δηλαδή να βγαίνουν cd, τραγούδια όλη την ώρα, από έναν άνθρωπο που έχει φύγει; Εγώ δεν λέω τη λέξη εκμετάλλευση, εγώ λέω πως δεν μου άρεσε, όπως το σχεδιάσανε".

Όσον αφορά στα γεγονότα που συνέβησαν μια εβδομάδα πριν τον θάνατο του καλλιτέχνη και τις αντιδράσεις που υπήρχαν για το τραγούδι, με στίχους γραμμένους αποκλειστικά για την Κύπρο, το οποίο απέσυρε τελικά ο καλλιτέχνης, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, δήλωσε:

"Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα διότι άλλα έλεγε το τραγούδι και μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα στον στρατό, μιλάμε για έναν Έλληνα. Ο Παντελής ήταν πάρα πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα και δεν έπρεπε να ασχοληθεί καθόλου γιατί όλα αυτά ήταν ψεύδη και κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν, ό,τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κανένας δεν έχει αναφερθεί σε αυτό, γιατί η ψυχολογία σου σε οδηγεί να κάνεις και πράγματα".

","width":136,"height":146}}}

πηγή: thetoc.gr