Britney Spears: Ετοιμάζει αυτοβιογραφία "φωτιά" - Το απίστευτο deal των 15 εκατομμυρίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 14:53 Britney Spears: Ετοιμάζει αυτοβιογραφία "φωτιά" - Το απίστευτο deal των 15 εκατομμυρίων

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears αποτέλεσαν αντικείμενο τεράστιου "πολέμου" προσφορών. Η συμφωνία των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και ο καβγάς με την αδερφή της.

Η Britney Spears έκλεισε μια εκδοτική συμφωνία - ρεκόρ για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της σχετικά με την άνοδο της καριέρας της, τη σχέση της με την οικογένειά της και την εμπειρία της όσο ζούσε υπό την κηδεμονία του πατέρα της για περισσότερο από μια δεκαετία.

Το Page Six ανέφερε τη Δευτέρα (21/02) ότι ο εκδότης Simon & Schuster είχε εξασφαλίσει τη συμφωνία για τα απομνημονεύματα της ποπ σταρ για 15 εκατομμύρια δολάρια, μετά από έναν τεράστιο "πόλεμο" προσφορών που αφορούσε πολλούς εκδότες.

Μια ανώνυμη πηγή είπε στο Page Six ότι «η συμφωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών, μετά τους Ομπάμα». Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην πρώτη κυρία υπέγραψαν συμφωνία αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συγγραφή πολλών βιβλίων για το Penguin Random House το 2017.

Η συμφωνία έρχεται μήνες αφότου η Spears δικαιώθηκε στο δικαστήριο, για την κηδεμονία που της είχε επιβάλει ο πατέρας της, Jamie Spears, για σχεδόν 14 χρόνια. Η κηδεμονία τέθηκε σε εφαρμογή το 2007 μετά από μια περίοδο ψυχικής αστάθειας για την ποπ σταρ. Οι φήμες ότι η τραγουδίστρια κρατείται "φυλακισμένη", οδήγησε στη δημιουργία του κινήματος #FreeBritney.

Σύμφωνα με τον The Guardian, η ποπ σταρ "καταδίκασε" πρόσφατα δημόσια την αδερφή της, Τζέιμι Λιν, η οποία άφησε αιχμές για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας, ενώ προώθησε τα δικά της απομνημονεύματα στο Good Morning America.

Η Τζέιμι Λιν ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της τον περασμένο μήνα, ότι η Σπίαρς είχε κλειδώσει κάποτε και τις δύο τους σε ένα δωμάτιο κρατώντας ένα μαχαίρι και περιέγραψε τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια ως "ακανόνιστη και παρανοϊκή".

Σε απάντηση, η Spears κατηγόρησε την αδερφή της ότι "πώλησε ένα βιβλίο εις βάρος της". Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας εξέδωσε μια επιστολή που καλούσε σε παραίτηση την Τζέιμι Λιν, υποστηρίζοντας ότι η Σπίαρς «δεν θα δεχόταν πλέον bullying» από την οικογένειά της.

«Αν και η Britney δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, αυτή και εκατομμύρια θαυμαστές της συγκλονίστηκαν όταν είδαν πώς την εκμεταλλεύεστε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχθεί, ούτε θα πρέπει», έγραφε η επιστολή του δικηγόρου.

Πηγή:  Page Six

Προσαρμοσμένη αναζήτηση