Inventing Anna: Όταν η Τζούλια Γκάρνερ συνάντησε στις φυλακές την απατεώνισσα Άννα Σόροκιν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 15:28 Inventing Anna: Όταν η Τζούλια Γκάρνερ συνάντησε στις φυλακές την απατεώνισσα Άννα Σόροκιν

Πριν υποδυθεί τη fake Γερμανίδα κληρονόμο στη σειρά του Netflix, η ηθοποιός φρόντισε να τη συναντήσει στη φυλακή, προκειμένου να μπορέσει να αποδώσει με ακρίβεια τον χαρακτήρα της -  «Θέλω ο κόσμος να τη δει σαν άνθρωπο και όχι σαν καρικατούρα».

Τεράστια επιτυχία έχει σημειώσει η σειρά του Netflix «Inventing Anna», η οποία διηγείται την ιστορία της διαβόητης «απατεώνισσας», Άννα Σόροκιν ή όπως την ξέρει το κοινό... Άννα Ντέλβι.

Η Τζούλια Γκάρνερ, η ηθοποιός που έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να υποδυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Άννα, θέλησε να έχει μία κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί της.

Άλλωστε, εκτός από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Άννα που ήθελε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη με απόλυτη ακρίβεια, έπρεπε να ακούσει και «ζωντανά» την περίεργη προφορά της, καθώς η γυναίκα που κατάφερε τελικά, να ξεγελάσει την ελίτ της Νέας Υόρκης κατάγεται από τη Ρωσία, πήγε σχολείο στη Γερμανία και έμαθε τελικά, να μιλάει Αγγλικά σαν... Βρετανίδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζούλια Γκάρνερ στο αμερικανικό Entertainment Weekly, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με την «εγκληματία».

Όπως ανέφερε, η ίδια βρήκε την Άννα Σόροκιν πολύ συμπαθητική και τόνισε πως κατά τη δική της γνώμη, δεν είναι μία εγκληματίας, την οποία πρέπει να κατηγορήσουμε, αλλά να την «κατανοήσουμε».

«Όταν είδα την Άννα, το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν δέος. Δεν φαινόταν μία συνηθισμένη εγκληματίας», δήλωσε η ηθοποιός.

Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε η Άννα Σόροκιν, όπως λέει η ίδια ήταν: «Πώς πάει το γύρισμα;», με εκείνη να της απαντά: «Μια χαρά, ευχαριστώ!».

Η Τζούλια Γκάρνερ μάλιστα, αναφέρει πως κατάφερε να «σπάσει τον πάγο» από την πρώτη τους κιόλας κουβέντα.

Γεμάτη περιέργεια και ανήσυχη για τον τρόπο που θα την παρουσιάσουν στο Netflix, η Άννα Σόροκιν τη ρώτησε «πώς σκοπεύει να την υποδυθεί». Η απάντηση της ηθοποιού φαίνεται πως εξαφάνισε αμέσως όλα της τα άγχη.

Η Τζούλια Γκάρνερ τότε, επανέλαβε την ερώτησή της Σόροκιν, πετυχαίνοντας άψογα τη ρωσική προφορά της, γεγονός που φάνηκε να αρέσει στην εγκληματία, αφού ξέσπασε αμέσως σε γέλια.

«Λάτρεψα τη ζωντάνια της και κατάλαβα αμέσως πως αυτό ήταν το δυνατό της σημείο. Έτσι κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρη την ελίτ», δήλωσε η Γκάρνερ.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο δικός της σκοπός δεν είναι να παρουσιάσει ακόμα μία ιστορία, η οποία αποδεικνύει πως η Σόροκιν είναι εγκληματίας, αλλά να βοηθήσει τον κόσμο να τη δει ως «άνθρωπο και όχι σαν καρικατούρα».

«Δεν είναι ανάγκη ο κόσμος να συμφωνήσει με ό,τι έκανε, αλλά πρέπει να είναι ανοιχτοί και πρόθυμοι να καταλάβουν γιατί το έκανε. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη κι η Άννα είναι κι εκείνη άνθρωπος», είπε κλείνοντας η Τζούλια Γκάρνερ.

Πηγές:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση