Lady Gaga - Μπράντλεϊ Κούπερ: Συναντήθηκαν μετά από χρόνια στα βραβεία SAG

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 11:17 Lady Gaga - Μπράντλεϊ Κούπερ: Συναντήθηκαν μετά από χρόνια στα βραβεία SAG

Πήραν φωτιά τα φλας των φωτογράφων από τις σφιχτές αγκαλιές που αντάλλαξαν οι πρώην συνεργάτες.

Αυτό θα πει… ηλεκτρισμός! Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Κούπερ o οποίος συνάντησε τη Lady Gaga στα SAG Awards. Τα φλας των φωτογράφων άναψαν για τα καλά όταν οι δυο τους είχαν τρυφερά τετ α τετ και αγκαλιές.

Φωτογραφίες όπου η Gaga χαμογελά και ψιθυρίζει στο αυτί του Κούπερ κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η χημεία τους είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν και όταν πρωταγωνιστούσαν στη ταινία «A star is born» το 2018.

Οι πρώην συνεργάτες έκαναν τους θαυμαστές τους να χαρούν καθώς ακόμα και σήμερα θα ήθελαν να τους δουν μαζί. Πριν από τέσσερα χρόνια οργίαζαν οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να ξεχάσει όταν οι δυο ερμήνευσαν το Shallow στα βραβεία Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2019.

Στα των βραβείων SAG τώρα η Gaga ήταν προτεινόμενη για τον ρόλο της Patrizia Reggiani στην ταινία «The House of Gucci», το οποίο έχασε από την Jessica Chastain. Με άδεια χέρια έφυγε από τα βραβεία που απονέμει το Σωματείο των Ηθοποιών και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ο οποίος ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στην ταινία Licoricce Pizza.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση