Survivor: Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη - "Είμαστε μαζί 3 χρόνια"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 13:01 Survivor: Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη - "Είμαστε μαζί 3 χρόνια"

Δάκρυσε η Ασημίνα από το Survivor 5 μιλώντας για την σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη και πόσο την έχει βοηθήσει. Το ζευγάρι είχε σκεφτεί να κρύψει τη σχέση του.

Συγκινήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ.

Αφορμή στάθηκε το μήνυμα που της έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής όταν οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την παίκτρια του Survivor 5 και την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

"Δεν θα το κρύψω ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Ήταν το μήνυμα που ήθελα τόσο καιρό. Ήταν το μήνυμα που, ό,τι και να συνέβαινε, εγώ το είχα ανάγκη. Τον έβλεπα στον ύπνο μου, έβλεπα κακά όνειρα, έβλεπα άσχημα όνειρα, έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά", είπε η Ασημίνα.

"Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου, γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε, αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα... είναι κάτι το αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε μία φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές, γιατί αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια", πρόσθεσε η 22χρονη παίκτρια των Μαχητών.

Επίσης, η νεαρή ποδοσφαιρίστρια της Α' Εθνικής ευχαρίστησε τον σύντροφό της για το γεγονός ότι της έδειξε με τον τρόπο του πως είναι καλά η οικογένειά της, ενώ ανέφερε ότι θέλει η ομάδα της να κερδίσει και άλλα έπαθλα επικοινωνίας.

Survivor 5: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση