Η Καμίλα της ζωής συνάντησε την Καμίλα του «The Crown»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 18:38 Η Καμίλα της ζωής συνάντησε την Καμίλα του «The Crown»

Η δούκισσα της Κορνουάλης συνάντησε τη… σωσία της! Κατά τη διάρκεια δεξίωσης την Τρίτη για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, κληρονομικού διαδόχου του βρετανικού θρόνου συνάντησε την ηθοποιό, Έμεραλντ Φένελ η οποία την υποδύεται στη σειρά του Netflix «The Crown».

Οι δυο τους εθεάθησαν να συζητούν και να γελούν, ενώ πόζαραν και μαζί για φωτογραφίες.

Η Φένελ, η οποία επίσης έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Promising Young Woman» δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο που τη γνώρισα σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επειδή, ξέρετε, κάνει τόσα πολλά για τόσες πολλές, ιδιαίτερα γυναικείες φιλανθρωπικές οργανώσεις»

Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Ήμουν τόσο αγχωμένη, μπορεί να με ρίξουν στον πύργο – αλλά μέχρι στιγμής, όλα καλά».

Άγνωστο τι είπε η «Καμίλα» στην… Καμίλα

Η Φένελ δεν αποκάλυψε τι συζήτησε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αλλά είπε: «Ήταν στο επίκεντρο για πολύ καιρό και πάντα το αντιμετώπιζε με χάρη».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση, η δούκισσα της Κορνουάλης αναφέρθηκε στην παρουσία της ηθοποιού χαριτολογώντας.

«Για μένα, είναι πολύ καθησυχαστικό να ξέρω ότι αν απομακρυνθώ ανά πάσα στιγμή, το φανταστικό alter ego μου είναι εδώ για να αναλάβει» είπε γελώντας, «Λοιπόν, Έμεραλντ – να είσαι προετοιμασμένη!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση