Black Panther: Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Κούγκλερ συνελήφθη κατά λάθος για ληστεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 20:34 Black Panther: Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Κούγκλερ συνελήφθη κατά λάθος για ληστεία

Μπλεξίματα με το νόμο από λάθος είχε ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ, που έχει βρεθεί στο τιμόνι των ταινιών της Marvel, «Black Panther», καθώς στοχοποιήθηκε λανθασμένα ως ληστής τράπεζας, όταν προσπάθησε να κάνει ανάληψη ενός μεγάλου ποσού μετρητών.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Black Panther» συνελήφθη από την αστυνομία στην Ατλάντα τον περασμένο Ιανουάριο, επειδή υπάλληλος της τράπεζας Bank of America θεώρησε ότι είναι ληστής, κάτι που επιβεβαιώσει και ο ίδιος μιλώντας στο Variety.

«Αυτή η κατάσταση δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ» είπε. «Ωστόσο, η Bank of America συνεργάστηκε μαζί μου, το διαχειρίστηκε με ικανοποιητικό για μένα τρόπο και προχωρήσαμε».

Όπως αναφέρει το TMZ, το οποίο είχε μεταδώσει πρώτο την είδηση βάσει αστυνομικής αναφοράς, ο σκηνοθέτης συνελήφθη αφού πήγε στην Bank of America για να κάνει μια συναλλαγή. Ο 35χρονος, ο οποίος φορούσε καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας από την COVID-19 πήγε σε ταμία και έδωσε ένα δελτίο ανάληψης με ένα σημείωμα γραμμένο στο πίσω μέρος που φέρεται να έγραφε: «Θα ήθελα να κάνω ανάληψη 12.000 δολαρίων σε μετρητά από τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Παρακαλώ κάντε την καταμέτρηση των χρημάτων κάπου αλλού. Θα ήθελα να είμαι διακριτικός».

Η ταμίας, ωστόσο, παρερμήνευσε την κατάσταση ως απόπειρα ληστείας, ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και κάλεσαν μαζί την αστυνομία. Σύμφωνα με το TMZ, έκθεση της αστυνομίας περιγράφει την ταμεία ως έγκυο μαύρη γυναίκα. Το Variety δεν έχει επαληθεύσει αυτές τις πληροφορίες με την αστυνομία της Ατλάντα ή την Bank of America.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν δύο άτομα σε ένα SUV που περίμεναν τον Κούγκλερ έξω από την τράπεζα και πέρασαν χειροπέδες στον σκηνοθέτη.

Ένας εκπρόσωπος της Bank of America είπε στο Variety: «Λυπούμαστε βαθύτατα που συνέβη αυτό το περιστατικό. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ και ζητήσαμε συγγνώμη από τον κ. Κούγκλερ».

Ο σκηνοθέτης γυρίζει το σίκουελ της ταινίας, «Black Panther» στην Ατλάντα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση