Θάνος Καλλίρης: "Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού" - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 13:19 Θάνος Καλλίρης: "Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού" - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης μίλησε χιουμοριστικά για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού. Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Twitter και η απάντησή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show" στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09/03) ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

"Ήμασταν πεντέμισι χρόνια ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Σκλαβιά… Εεεε εννοώ πολύ ωραία. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούνταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Ναταλία Γερμανού η φίρμα. Δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια", είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής, φυσικά με χιουμοριστική διάθεση.

"Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου. Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο, από το 2012 - 2013 και μετά, ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Το πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα ραδιόφωνα με έπαιζαν, ο κόσμος με αγαπούσε", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, τονίζοντας ότι έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα social media.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις Καλλίρη

Με ανάλογο χιούμορ απάντησε η Ναταλία Γερμανού στις δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

"Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει".

"Επέζησα απ' τα Γερμανικα SS. Αυτό έχω να πω", της απάντησε ο τραγουδιστής.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση