Αννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 16:44 Αννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»

Η ίδια αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στο Twitter προκαλώντας αντιδράσεις, για τη σχέση του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αλλά και για το σχόλιο, που έκανε στο Twitter και αφορούσε τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor και της μπλε ομάδας, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό».

Αναφορικά με το σχόλιό της στο Twitter, για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor, είχε γράψει, ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μία σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Ερωτηθείσα για αυτό, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή»  και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτός που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή» .

","width":136,"height":146}}}

Η νεαρή γυναίκα μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και τις προάλλες ολοκλήρωσε το δέκατο.

Η ίδια, είχε αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση: «Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ.. το παλεύω.. Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους».

 
paliospirou1
 


Πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους στο Instagram και παράλληλα να στείλει και το δικό της μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τη συνόδευσε γράφοντας: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».

 

paliospirou

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση