Το «φιλί του Ιούδα» από τον Ουίλιαμ στην Καμίλα που έκανε έξαλλο τον πρίγκιπα Χάρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 12:58 Το «φιλί του Ιούδα» από τον Ουίλιαμ στην Καμίλα που έκανε έξαλλο τον πρίγκιπα Χάρι

Διχασμένα τα δύο αδέρφια αλλά και οι υποστηρικτές του στέμματος στη Βρετανία - Εξαγριώθηκαν οι «πιστοί»  της πριγκίπισσας Νταϊάνα από την κίνηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Δείτε βίντεο.

Ένα σκαστό φιλί από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο μάγουλο της Δούκισσας της Κορνουάλης, στην ετήσια γιορτή για τα 54 μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, ήταν αρκετό για να ανάψουν τα πνεύματα και στις δύο όχθες του Ατλαντικού. Πρίγκιπας Χάρι στην Καλιφόρνια και λάτρεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη Βρετανία αισθάνθηκαν τουλάχισταν προδομένοι από την κίνηση του Ουίλιαμ.

Ηταν η πρώτη εμφάνιση της Καμίλα, έπειτα από την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ ότι η δούκισσα της Κορνουάλης θα ανέβει ως βασιλική σύζυγις (και όχι απλά πριγκιπική σύζυγος) στο πλάι του του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, όταν θα διαδεχθεί την μητέρα του στον θρόνο της Αγγλίας.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με ανθρώπους του παλατιού, Ουίλιαμ και Χάρι είχαν πιαστεί στον ύπνο από την ανακοίνωση της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ. Για χρόνια πίστευαν πως -από σεβασμό στην μνήμη της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα- η Καμίλα έτσι ακριβώς όπως δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έτσι και δεν πρόκειται να αποκαλείται βασίλισσα στο πλάι του Καρόλου, αλλά πριγκίπισσα. Όμως το πείσμα του πατέρα τους, άλλαξε τα δεδομένα,

Και πριν ακόμα το βρετανικό κοινό χωνέψει το γεγονός πως η «τρίτη γυναίκα» στην σχέση Κάρολου - Νταϊάνας, η «ανδροχωρίστρα» Καμίλα θα γίνει τελικά βασίλισσα, το φιλί του Ουίλιαμ ήρθε να ρίξει «νέο λάδι στην φωτιά» των social media.

Aπό την μία οι ακραιφνείς φιλοβασιλικοί που θεώρησαν το περιστατικό ως μια «γλυκιά κίνηση εκ μέρους του πρίγκιπα Ουίλιαμ» με στόχο να «δηλώσει δημόσια» την αποδοχή της Καμίλα στο νέο της ρόλο και από την άλλη οι πιστοί στην μνήμη της λαίδης Νταϊάνα που τουίταραν όλη μέρα πως η αδικοχαμένη πριγκίπισσα του λαού θα πρέπει να στριφογυρίζει στον τάφο της από αυτή την κίνηση του πρωτότοκου γιου της…

Αυτός, όμως, που άστραψε και βρόντηξε, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος -έτσι και αλλιώς- δεν ήθελε να βλέπει ζωντανή μπροστά του, την Καμίλα. Το «φιλί του Ιούδα», όπως φαίνεται να εκμυστηρεύθηκε σε κοντινά του πρόσωπα ο πρίγκιπας Χάρι, είναι άλλο ένα (τεράστιο) βήμα που μεγαλώνει την απόσταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Μάλιστα ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει ένα βιβλίο (μέχρι τις αρχές καλοκαιριού θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία) και στο οποίο σκοπεύει να στολίσει κατάλληλα την δούκισσα της Κορνουάλης.

Όταν, πριν σχεδόν ένα μήνα, η βασίλισσα ανακοίνωσε την μελλοντική «αναβάθμιση» της Καμίλα, Χάρι και Μέγκαν, σε αντίθεση με Ουίλιαμ και Κέιτ παρέμειναν παγερά σιωπηλοί. Ούτε συγχαρητήρια, ούτε ανακοινώσεις. Μάλιστα, δυο μέρες μετά ο πρίγκιπας Χάρι σε δημόσια εμφάνσιη του ενώ μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την μητέρα του, δεν είπε κουβέντα για Κάρολο και Καμίλα.

Κρατάει χρόνια αυτή η διχόνοια

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το αρχικό μίσος της παιδικής ηλικίας για την γυναίκα που «έκλεψε τον πατέρα από την μητέρα τους» μετατράπηκε σε ανοχή στην εφηβική ηλικία και αργότερα σε μια φιλική σχέση στα χρόνια της ωριμότητας. Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε επίσημα με την Καμίλα το 1997, στην πρώτη «επέτειο» από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν ήταν 13 ετών. Η πρώτη συνάντηση ήταν γεμάτη νευρικότητα εκ μέρους της και εχθρικότητα από πλευράς του μικρού Χάρι.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι στα 21 χρόνια του, είχε τότε δηλώσει πως ήταν χαρούμενος που ο πατέρας του είχε πλάι του κάποια που τον αγαπούσε και τον «έκανε ευτυχισμένο». Ως εκεί όμως.

Η έλευση της Μέγκαν στην ζωή του πρίγκιπα Χάρι πρόσθεσε νέα σύννεφα στην σχέση του με την δούκισσα της Κορνουάλης. Ενώ στην αρχή Μέγκαν και Καμίλα έδειχναν να τα πάνε καλά, το επεισόδιο με τις φωτογραφίες στο Εθνικό Θέατρο έφερε τα πάνω κάτω.

Η Μέγκαν επέμενε να δημοσιευτούν στον τύπο οι φωτογραφίες της, από μια ανεπίσημη επίσκεψη στο Εθνική Θέατρο, την ίδια ημέρα που η Καμίλα μιλούσε στην 10η επέτειο για τις γυναίκες στο World Festival του Λονδίνου. Οι άνθρωποι του παλατιού προειδοποίησαν την Μέγκαν πως κάτι τέτοιο θα επισκίαζε την εμφάνιση της Καμίλα και θα δημιουργούσε προστριβές, όπως και τελικά έγινε. Η Μέγκαν δεν τους άκουσε και η σχέση του ψυχράθηκε.

Στη συνέχεια, η αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τη Βρετανία, το επεισόδιο με το «χρώμα του Άρτσι», η εμπλοκή του πρίγκιπα Καρόλου και η συνέντευξη στην Όπρα έδωσαν τα τελικά χτυπήματα.

Φέτος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη Βρετανία γιόρτασε την γιορτή του πατέρα με φωτογραφίες και ευχές για τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, ενώ ο Χάρι γιόρτασε την γιορτή της μητέρας με φωτογραφίες της Νταϊάνα. Όσο ο Ουίλιαμ φωτογραφίζεται αγκαλιασμένος με τον Κάρολο, τόσο ο Χάρι ανεβάζει φωτογραφίες της μητέρας του, Νταϊάνα. Είναι φανερό πως Ουίλιαμ και Χάρι υποστηρίζουν τις διαφορετικές εκδοχές της ερωτικής ιστορίας Καρόλου - Νταϊάνας. Το ρήγμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια συνέχεια βαθαίνει. Ο Ουίλιαμ στέκεται σταθερά στο πλάι του Καρόλου, ενώ ο Χάρι ούτε στο τηλέφωνο δεν μιλάει μαζί του.

Σύμφωνα με φίλους των Μέγκαν και Χάρι, ο δούκας του Σάσεξ έγινε έξαλλος όταν είδε το βίντεο και τις φωτογραφίες με το δημόσιο φιλί - αναγνώριση της Καμίλα και τηλεφώνησε στον βραβευμένο με πούλιτζερ δημοσιογράφο-συγγραφέα J.R. Moehringer που τον βοηθάει με τη συγγραφή του βιβλίου του, για να προσθέσει νέα πικάντικα περιστατικά που αφορούν την Καμίλα…

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση