H Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ταξίδι στη Χαβάη: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της, εμείς εδώ ζούμε πόλεμo»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 16:22 H Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ταξίδι στη Χαβάη: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της, εμείς εδώ ζούμε πόλεμo»

Η κριτής και art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε και για το αν θα επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στην επόμενη σεζόν του διαγωνισμού ομορφιάς - Δείτε το βίντεο.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο GNTM και την πιθανή επιστροφή της Βίκυς Καγιά, ενώ σχολίασε και τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη Χαβάη.

Όπως αποκάλυψε η κριτής και art director του GNTM, οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν του σόου έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις δίμηνες διακοπές του μοντέλου, που συμμετείχε σε προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι:

«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ότι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες» .

Στη συνέχεια της κουβέντας, η Ζενεβιέβ πρόσθεσε: «Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα. Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

Δείτε το βίντεο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση