Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το "Στην υγειά μας" μετά από 17 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 09:57 Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το "Στην υγειά μας" μετά από 17 χρόνια

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την επιτυχημένη εκπομπή "Στην υγειά μας", εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να δώσει ένα τέλος. Οι υποχωρήσεις που έκανε και οι μουσικολογικές επιλογές που δεν του ταίριαζαν.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" παραχώρησε ο πετυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το τέλος της εκπομπής "Στην υγειά μας" μετά από 17 χρόνια.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έκανε πολλές υποχωρήσεις όσον αφορά τις μουσικολογικές επιλογές της εκπομπής, ουσιαστικά αλλοιώνοντας αυτό που άρεσε στον ίδιο και ήξερε να κάνει καλά, για χάρη των τηλεοπτικών μετρήσεων.

"Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα "όχι" ξαφνικά. Μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Όταν αγαπάς ανθρώπους, δεν μπορείς εύκολα να πεις "όχι". Έβαζα νερό στο κρασί μου. Αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα".

"Μπορεί να είχε τελειώσει και ο κύκλος του. Γιατί με μία έννοια, εγώ ασχολούμουν με τα τραγούδια που αγάπησα, λίγο πριν και λίγο μετά από μένα. Αλλά ερχόμενοι νέοι άνθρωποι στον κόσμο, μπορεί να μην τους ενδιέφεραν. Για παράδειγμα, έναν 18άρη μπορεί να μην τον νοιάζει ο Τσιτσάνης. Απ' την άλλη, εγώ θεωρούσα ότι πρέπει να τον μάθει", πρόσθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ συμπλήρωσε:

"Όταν αρχίσαμε να "αλληθωρίζουμε" προς κάποια πράγματα που δεν ήταν της δικής μου αρεσκείας, έκανα λίγο υπομονή και μετά ένιωσα κουρασμένος. Δεν είναι μία μουσικολογική εκπομπή που πρέπει να τα έχει όλα, ήταν προσωπική, ήταν του δικού μου γούστου. Το να έχω εσένα που είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου, αλλά εμένα δεν μ' αρέσουν τα τραγούδια σου και δεν τα ξέρω, δεν με ενδιαφέρει να τα μάθω. Εγώ μπορεί να θέλω ένα μουσικό σχολείο, που μπορεί να μην κάνει και νούμερα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν δεν κάνει νούμερα. Η εκπομπή αυτή είναι".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: ΕΡΤ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση