Μπέλα Χαντίντ: Παραδέχεται ότι έκανε πλαστικές από τα 14 της - "Ήμουν η άσχημη αδερφή"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 15:26 Μπέλα Χαντίντ: Παραδέχεται ότι έκανε πλαστικές από τα 14 της - "Ήμουν η άσχημη αδερφή"

Για τις ανασφάλειές της, τη μάχη της με τις διατροφικές διαταραχές και την κατάθλιψη μίλησε το super model Μπέλα Χαντίν. Τα καρέ από τη νέα της φωτογράφιση στη Vogue.

Για το τεύχος του Απριλίου του διάσημου περιοδικού Vogue φωτογραφήθηκε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία μίλησε στη συνέντευξή της για τις ανασφάλειες που έχει, την ψυχική υγεία, αλλά και τις πλαστικές που έχει κάνει.

"Ήμουν η πιο άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν τόσο cool όσο η Τζίτζι, ούτε τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν πραγματικά οι άνθρωποι για μένα. Και δυστυχώς όταν σου λένε αυτά τα πράγματα τόσες φορές, απλά το πιστεύεις", εξομολογήθηκε το πασίγνωστο μοντέλο, αναφορικά με τις συγκρίσεις που έκαναν ανάμεσα στην ίδια και την αδερφή της.

"Πάντα αναρωτιέμαι, πώς ένα κορίτσι σαν εμένα με απίστευτες ανασφάλειες, με άγχος, με κατάθλιψη, με προβλήματα για την εικόνα του σώματος, με διατροφικές διαταραχές, που μισεί να το αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος, κατάφερε να μπει σε αυτή τη βιομηχανία. Αλλά με τα χρόνια, έγινε μια καλή ηθοποιός, η οποία έμαθε να βάζει ένα πολύ χαμογελαστό ή ένα πολύ δυνατό προσωπείο", συνέχισε η Μπέλα Χαντίντ.

Παράλληλα, η 25χρονη παραδέχτηκε πως υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική στα 14 της χρόνια, δηλώνοντας μετανιωμένη και αναφέροντας πως θα ήθελε να "κρατούσε τη μύτη των προγόνων της".

"Οι άνθρωποι μπορούν να πουν οτιδήποτε για την εμφάνισή μου, για το πώς μιλάω, για το πώς ενεργώ. Αλλά μέσα σε επτά χρόνια δεν έχασα καμιά δουλειά, ούτε ακύρωσα κάποια, ούτε άργησε να πάω. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να πει ότι δεν έχω δουλέψει σκληρά", συμπλήρωσε το super model.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μπέλα Χαντίντ στη Vogue:

Πηγή: Vogue

Προσαρμοσμένη αναζήτηση