Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έκαναν photobombing σε γάμο - Τρελάθηκε η νύφη και οι παράνυμφοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 16:09 Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έκαναν photobombing σε γάμο - Τρελάθηκε η νύφη και οι παράνυμφοι

Ιδιαίτερη αγάπη του πασίγνωστου ηθοποιού να κάνει cameo σε γάμους αγνώστων.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έκαναν πάλι το θαύμα τους είναι πάλι εδώ. Λίγους μήνες μετά την παρουσία τους (απροσκάλεστοι) σε έναν γάμο στη Σάντα Μόνικα, ο νικητής του Όσκαρ συνάντησε μια ντροπαλή νύφη στο Πίτσμπουργκ, ενώ γύριζε το «Ένας άνθρωπος που ονομάζεται Ότο» και έκανε ό,τι ξέρει να κάνει καλύτερα. Να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ευχάριστους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Γεια! Το όνομά μου είναι Τομ Χανκς», είπε ο ηθοποιός καθώς πλησίαζε την Γκρέις Γκουάλτνεϊ που πήγαινε να παντρευτεί. «Μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία με τη νύφη;», κάνοντας ένα φοβερό photobombing. Στο οποίο συμμετείχε και η σύζυγός του.

Μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη στη συνέχεια. «Αμέσως πάγωσα και απλά κοιτούσα γύρω μου», δήλωσε η Γκουάλτνεϊ στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό KCRA. «Δεν ήξερα τι να κάνω».

«Όλοι τα χάσαμε», πρόσθεσε η φωτογράφος του γάμου Rachel Rowland. «Οι παράνυμφοι βγήκαν από τη λιμουζίνα, και εκείνος πόζαρε για φωτογραφίες και τους συνεχάρη όλους, και μετά, όσο γρήγορα και εμφανίστηκε έτσι εξαφανίστηκε. Ήταν τόσο γλυκό και διασκεδαστικό».

Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα που έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή για τη νύφη, η αγάπη του Χανκς για τους γάμους, ειδικά το να εμφανίζεται σε αυτούς απρόσκλητος, είναι αποδεδειγμένη.

Το 2008, συνόδευσε μια νύφη στον γάμο της, ενώ γύριζε το Angels and Demons στην Ιταλία. Στη συνέχεια, το 2016, αιφνιδίασε ένα ζευγάρι που παντρευόταν στο Σέντραλ Παρκ ενώ βρισκόταν έξω για τζόκινγκ, ρωτώντας μάλιστα αν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την τελετή. Και το 2018, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ενός ζευγαριού από την Αλαμπάμα για γάμο, αν και δεν μπόρεσε να παραστεί στην πραγματικότητα.

Πηγή: τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός KCRA

Προσαρμοσμένη αναζήτηση