Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα κτήμα 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 15:46 Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα κτήμα 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Το ζευγάρι μετακομίζει στο ίδιο σπίτι ένα χρόνο μετά την επανένωσή του.

Ο έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ δεν κρύβεται, καθώς σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση οι δύο πρώην που είναι και πάλι μαζί δεν παραλείπουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι μαζί. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αποφασίζοντας να στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel-Air, του Λος Άντζελες.

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Θα στεγάσουν τον έρωτά τους στο ολοκαίνουριο κτήμα τους αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Μετά από μήνες αναζήτησης για το τέλειο σπίτι, όπως όλα δείχνουν, οι «Μπένιφερ» βρήκαν εκείνο το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δύο σταρ για να στεγάσουν τον έρωτα, αλλά και τη μεικτή οικογένειά τους -η Λόπεζ έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι και ο Άφλεκ τρία με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Σύμφωνα με το TMZ και όσα αναφέρει η New York Post, το ζευγάρι έχει συμφωνήσει να πληρώσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια για μια τεράστια κατοικία στο Bel-Air, στο Λος Άντζελες, που εκτείνεται σε σχεδόν 20.000 τετραγωνικά πόδια.

Από τι αποτελείται το ερωτικό καταφύγιο των «Μπένιφερ»

Το ακίνητο βγήκε για πρώτη φορά προς πώληση τον Φεβρουάριο για το υπέρογκο ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2016, ο Todd Lemkin, διαχειριστής hedge funds στο Τέξας, αγόρασε το παραδοσιακό σπίτι για 27,6 εκατομμύρια δολάρια. Αποτελούμενο από 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια, το ακίνητο είναι γνωστό και «The Bellagio Estate», ενώ βρίσκεται σε ένα απομονωμένο τμήμα που περιβάλλεται από δέντρα για βέλτιστη ιδιωτικότητα.

Το σπίτι των τριών επιπέδων του ερωτευμένου ζευγαριού –που επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή του με ένα φιλί στα 52α γενέθλια της σταρ– διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς από ένα ακίνητο τέτοιας κατηγορίας, όπως κινηματογράφο, κάβα και γυμναστήριο, καθώς και ιδιωτική σουίτα ασφαλείας για σωματοφύλακα πλήρους απασχόλησης.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια πισίνα υπερχείλισης, ένας καταπράσινος, υπέροχος κήπος, εξοπλισμένος με μια υπαίθρια κουζίνα και χώρο μπάρμπεκιου, καθώς και έναν ξενώνα.

Τόσο η Τζένιφερ όσο και ο Μπεν, όμως, έχουν τα δικά τους τεράστια χαρτοφυλάκια ακινήτων και δεν είναι σαφές εάν σκοπεύουν να πουλήσουν τα μεμονωμένα ακίνητά τους μόλις εγκατασταθούν μαζί ή να διατηρήσουν τις επενδύσεις τους.

Η ακίνητη περιουσία της Τζένιφερ Λόπεζ

Τα σπίτια της Τζένιφερ Λόπεζ εκτιμάται ότι αξίζουν 97 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνουν ένα καταφύγιο 32,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην παραλία στο Star Island του Μαϊάμι και ένα εξοχικό σπίτι στο Encino αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η 52χρονη σταρ έχει, επίσης, σπίτια στα Χάμπτονς και τη Νέα Υόρκη, μαζί με το οικογενειακό της σπίτι στο Bel-Air, το οποίο αγόρασε το 2016 και μοιράζεται με τα δίδυμα Μαξ και Εμ.

Οι ιδιοκτησίες του Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ, από την πλευρά του, διαθέτει ένα κτήμα στο Hampton Island Preserve της Τζόρτζια το οποίο αγόρασε όταν αυτός και η Λόπεζ βγήκαν για πρώτη φορά το 2003. Ο 49χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έχει, επίσης, μια έπαυλη 19 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades που αγόρασε το 2018 και βρίσκεται μόλις ένα μίλι μακριά από το πρώην οικογενειακό σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και τα τρία τους παιδιά Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμιουελ.

Πηγή: New York Post

Προσαρμοσμένη αναζήτηση