Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτει την αλήθεια για το τεράστιο ποσό που λέγεται πως έλαβε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 17:13 Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτει την αλήθεια για το τεράστιο ποσό που λέγεται πως έλαβε

Τι αναφέρει η πρώην παίκτρια των Διασήμων για το ποσό που υποστήριξε ο πρώην σύντροφός της ότι θα λάβει - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Δηλώσεις παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απολαβές της από το Survivor.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, η Κάτια Ταραμπάνκο εξέφρασε την λύπη της που αποχώρησε τόσο νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ξενέρωσα που έφυγα, γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι άλλους στίβους μάχης. Το άλλο μου μισό όμως, ήθελε να γυρίσω. Η παραγωγή με ενημέρωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα σε σοκ είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

","width":136,"height":146}}}

Όσο για το ποσό που έλαβε από την παραγωγή του Survivor και τα δημοσιεύματα το ήθελαν να είναι υψηλότερο από των υπόλοιπων παικτών, η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε την απάντησή της.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα, επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη», είπε χιουμοριστικά.

Πρόσφατα ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»  πως η Κάτια είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 10.00 ευρώ την εβδομάδα.

«Με 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, φαντάζομαι είναι ένα κίνητρο που πολύ λίγοι άνθρωποι λένε όχι σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα πρέπει να δώσει ένα show», είχε πει.

","width":136,"height":146}}}

Προσαρμοσμένη αναζήτηση