Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Survivor: Επέστρεψε με ψηλοτάκουνα από τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 21:41 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Survivor: Επέστρεψε με ψηλοτάκουνα από τον Άγιο Δομίνικο

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπειτα από τέσσερις μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του κοινού, έχοντας ζήσει την δική της εμπειρία στο Survivor, η οποία έκλεισε και επίσημα τον κύκλο της.

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με τους ανθρώπους της παραγωγής να την περιμένουν εκεί για την μεταφορά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την ανατροπή, αφού σε σχέση με τις προηγούμενες γυναικείες επιστροφές του Survivor, η ίδια επιμελήθηκε λεπτομερώς την εμφάνισή της επιλέγοντας να επιστρέψει με ψηλοτάκουνα στην Ελλάδα.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor

Στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε για την αποχώρησή της: «Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση δεν κοιμήθηκα καθόλου, μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, τα παιδιά, το σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν ήθελα να φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος ούτε η Βρισηίδα, γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Ήθελα όμως να φτάσω στην Ένωση».

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση