Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τρίτο παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 09:37 Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τρίτο παιδί της

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της 40χρονης ποπ σταρ από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

Μετά από ένα ταραχώδες 2021 κατά το οποίο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απελευθερώθηκε από τη συντηρητική θητεία του πατέρα της που κράτησε 13 χρόνια, η τραγουδίστρια του «Toxic» ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι περιμένει το τρίτο της παιδί — και το πρώτο της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Άσγκαρι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Σπίαρς μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι αυτή και ο Άσγκαρι, ίσως να παντρεύτηκαν κρυφά, αποκαλώντας τον «σύζυγό» της.

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα «Τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε «Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!» Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», σημείωσε η 40χρονη ποπ σταρ.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση