Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet που άναψε φωτιές - «Ο μισθός είναι δωροδοκία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 10:03 Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet που άναψε φωτιές - «Ο μισθός είναι δωροδοκία»

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o τενίστας και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter μπήκε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ένας από τους καλύτερους του κόσμου προκάλεσε αντιδράσεις όταν έκανε ένα tweet στο οποίο έγραψε: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου». Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια από τους followers του άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Βροχή από αντιδράσεις

Λίγες ώρες μετά το tweet του ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στη δική του δουλειά και έριξαν τα βέλη τους στον μισθό του.

Άλλοι πάλι τόνισαν πως ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να δουλέψει οχτάωρα, ενώ τον συμβούλεψαν να σκέφτεται περισσότερο πριν γράψει κάτι.

Χαρακτηριστική δε είναι η ερώτηση ενός follower ο οποίος τον ρώτησε αν χτύπησε το κεφάλι του σε καμία ρακέτα ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

«Οι διασημότητες δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας», έγραψε άλλος χρήστης.

Δείτε τα tweets

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση