Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτα γενέθλια μακριά από τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 19:19 Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτα γενέθλια μακριά από τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είχε το Σάββατο τα γενέθλιά του, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του, τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν μακριά από την οικογένειά του την ημέρα των γενεθλίων του.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να του ευχήθηκε δημόσια μέσα από δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με τρυφερές ευχές. Η ίδια όμως είχε και μία ακόμη έκπληξη για τον άντρα της ζωής της.

Την αποκάλυψη της έκπληξης έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα είχε τοποθετήσει ένα κερί σε μία μικρή πάστα και έχοντας στην αγκαλιά της τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, κάλεσε τον αγαπημένο της με βίντεο κλήση για να του τραγουδήσουν το «χρόνια πολλά».

Όπως θα δείτε, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του, ενώ στη λεζάντας της ανάρτησής του έγραψε: «Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση!

Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση