Μόνο ο Τομ Κρουζ θα μπορούσε να πάει με αυτόν τον τρόπο σε πρεμιέρα ταινίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 13:29 Μόνο ο Τομ Κρουζ θα μπορούσε να πάει με αυτόν τον τρόπο σε πρεμιέρα ταινίας

Ο Τομ Κρουζ ξέρει πώς να κάνει εντυπωσιακή είσοδο και το απέδειξε στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του «Top Gun: Maverick» στο αεροπλανοφόρο USS Midway στο Σαν Ντιέγκο με ένα ελικόπτερο που πιλοτάρισε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστός κάνει μόνος του όλες τις δύσκολες σκηνές στις ταινίες δράσης του, φυσικά, ξεπέρασε όλους τους απίστευτα λαμπερούς συμπρωταγωνιστές του, καθώς προσγειώθηκε στην εκδήλωση κομψότατος όπως πάντα με ένα μαύρο σμόκιν και γκρι γραβάτα.

Κατά την αργή κάθοδο του ελικοπτέρου, ο 59χρονος Τομ Κρουζ χαιρέτησε το πλήθος των θαυμαστών του που τον κατέγραφαν να προσγειώνει με δεξιοτεχνία ένα μαύρο ελικόπτερο το οποίο έφερε την επιγραφή «Tom Cruise Top Gun: Maverick» στο πλάι.

Κατεβαίνοντας από το ελικόπτερο, ο Τομ Κρουζ, φορώντας τα μαύρα γυαλιά ηλίου Ray Ban Aviator με ασημένιο σκελετό, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, προτού συναντήσει τους συμπρωταγωνιστές του, Τζένιφερ Κόνελι, Μόνικα Μπαρμπάρο και Μάιλς Τέλερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τομ Κρουζ έχει αποκτήσει την άδεια πιλότου πριν από 28 χρόνια και, με την πάροδο των ετών, έχει εκτελέσει μερικά επικίνδυνα ακροβατικά για κάποιες από τις ταινίες του, όπως το να γυρίζει το αεροσκάφος ενώ κάνει βουτιά πάνω από έναν καταρράκτη.

Στην ταινία «Top Gun: Maverick», ο διάσημος ηθοποιός επιστρέφει φοράει ξανά τη στολή του πιλότου μετά από 36 χρόνια και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του, που τον καθιέρωσαν σε έναν ρόλο σταθμό της καριέρας του. Το σίκουελ, μετά από πολλές καθυστερήσεις θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου.

Η υπόθεση της ταινίας

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξειδικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο , γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση