Κωνσταντίνα: Αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα... μπροστά στα κανάλια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 13:54 Κωνσταντίνα: Αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα... μπροστά στα κανάλια

Η Κωνσταντίνα "τίναξε" στον αέρα το σχήμα με τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη, αποχωρώντας από το κέντρο διασκέδασης την ώρα της συνέντευξης Τύπου.

Η συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα της Κωνσταντίνας με τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη, δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι συντελεστές, καθώς η πρώτη αποχώρησε μπροστά στα κανάλια.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Κωνσταντίνα σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για παράπονα της τραγουδίστριας για την αφίσα.

 

«Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια τον αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών», είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η Σαμπρίνα από την πλευρά της υποστήριξε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μου είπαν ότι κάτι συνέβη, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα λυθεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, ό,τι είναι θα λυθεί. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, ούτε είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Mega

Προσαρμοσμένη αναζήτηση