Survivor: Η ανάρτηση - καρφί της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 18:33 Survivor: Η ανάρτηση - καρφί της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

H φωτογραφία με το τατουάζ που τα λέει όλα - Το παρασκήνιο γύρω από τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη

Σε πρόσωπο των ημερών έχει μετατραπεί για όσους παρακολουθούν το Survivor η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, DJ και ραδιοφωνική παραγωγός που φέτος συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open με οικοδέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη.
 

 

Ο αγαπημένος της τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς ορισμένοι παίκτες της Μπλε ομάδας ισχυρίζονται πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία χθες αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor

 
 

Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο που προβλήθηκε η αποχώρηση της Σοφιάνας η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το τατουάζ με το πρόσωπό της που έχει κάνει ο Άρης στο μπράτσο του.

Η λεζάντα είχε απλά μια καρδούλα, σαν να λέει τα λόγια είναι περιττά…

Τι είχε πει η Μαρία Αντωνά για το τατουάζ
«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό, το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας», είχε πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Αντωνά.

Το ξέσπασμα και η ενόχλησή της
Η ίδια πριν από μερικές μέρες είχε ξεσπάσει μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομά μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και εγώ είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο project. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου».

«Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό»
«Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ότι και να γίνεται μέσα πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media. Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και εγώ ένα project, το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για την δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει. Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό».

To love story Σοϊλέδη - Αντωνά και ο προγραμματισμένος γάμος
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 3 χρόνια και τον περασμένο Ιούλιο ο Άρης έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία και σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόλις αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από το ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια μάλιστα έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και έχει επιλέξει το νυφικό που θα φορέσει.
«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός μ’ αυτά… Κάποια στιγμή, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μου είπε να πάμε σε ένα γεύμα για να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Κι ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές, σε αυτά είναι τρομερός», έχει δηλώσει η Μαρία σε συνέντευξη της.

Πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση