Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης την απόλαυσε επί σκηνής - Το στιγμιότυπο στo Instagram

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 09:31 Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης την απόλαυσε επί σκηνής - Το στιγμιότυπο στo Instagram

Από την πρεμιέρα της αγαπημένης του στη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να λείπει ο ηθοποιός και ο φημολογούμενος... κουμπάρος τους, Μανώλης Κονταρός

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή κι ο αγαπημένος της βρέθηκε εκεί να την απολαύσει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού τον τελευταίο καιρό εκείνος κι η διάσημη τραγουδίστρια είναι αχώριστοι.

Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος φημολογείται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι, όταν έρθει εκείνη η ώρα, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν από κοντά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Ο ηθοποιός φρόντισε μάλιστα, να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή κι ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το story του:

bisbikis
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πραγματοποιεί ταξίδι - αστραπή για να απολαύσει την αγαπημένη του, καθώς το τελευταίο διάστημα στήριζε τη Δέσποινα Βανδή και στις εμφανίσεις της στην Κύπρο. Δεν είναι επίσης, και η πρώτη φορά, που ο Μανώλης Κονταρός στηρίζει την καλή του φίλη.

Βέβαια, την στήριξη αυτή ανταποδίδει με τη σειρά της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος έχει επισκεφτεί το μαγαζί που εμφανίζεται ο Κρητικός λυράρης ουκ ολίγες φορές, με την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο Κέντρο του Μανώλη Κονταρού να έγινε πριν από λίγες ημέρες.

kontarosbisbikis

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση