Ο Ράιαν Ρέινολντς αφιερώνει κοκτέιλ στη μητέρα του για τη Γιορτή της Μητέρας σε ένα απολαυστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 20:27 Ο Ράιαν Ρέινολντς αφιερώνει κοκτέιλ στη μητέρα του για τη Γιορτή της Μητέρας σε ένα απολαυστικό βίντεο

Με αφορμή τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, ο γνωστός ηθοποιός, Ράιαν Ρέινολντς, μας συστήνει τη μητέρα του σε ένα απολαυστικό βίντεο που συνδυάζει το χιούμορ του αλλά και τη… διαφήμιση των άλλων ασχολιών του, όπως το τζιν που κυκλοφορεί με την υπογραφή του.

Έτσι, λοιπόν, ο Ράιαν Ρέινολντς παρουσιάζει, μαζί με τη μητέρα του, ένα ειδικό κοκτέιλ αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας, το οποίο – προφανώς – περιέχει και το τζιν του δημοφιλούς ηθοποιού.

Για την ξεχωριστή αυτή γιορτή, ο – γνωστός μας ως Deadpool – ηθοποιός αναφέρει ότι θα φτιάξει το κοκτέιλ «για να αναγνωρίζουμε τις μαμάδες μας για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείχνουν».

Όμως, από την πρώτη στιγμή που ξεκινά να φτιάχνει το «Mother’s Ruin Punch», η μητέρα του αρχίζει τις… «μαμαδίστικες» παρατηρήσεις και τον δασκαλεύει ενώ ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει την υπομονή του.

Φυσικά, το όλο βίντεο αποτελεί ένα διαφημιστικό για το Aviation Gin, το αλκοολούχο ποτό που κυκλοφορεί με την υπογραφή του Ράιαν Ρέινολντς, με τον ίδιο να σημειώνει στη συνταγή ότι «όσο αυτό κρυώνει για μια ώρα, θα θέλετε να περάσετε αυτόν τον χρόνο για να αναλογιστείτε όλα όσα έκανε η μαμά σας για εσάς αυτά τα χρόνια».

πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση