Χώρισε η Ταραμπάνκο - Του «έφυγε» η Κάτια, του έμεινε το τατουάζ με το όνομά της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 09:50 Χώρισε η Ταραμπάνκο - Του «έφυγε» η Κάτια, του έμεινε το τατουάζ με το όνομά της

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε ότι το μοντέλο όσο ήταν μαζί τον απάτησε- «Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο tattoo artist αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του Survivor και πρώην σύντροφός του πλέον έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Η αποκάλυψη του χωρισμού
«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί». είπε ο tattoo artist στην εφημερίδα.
 

 

Σύμφωνα πάντα με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο από τον νέο σύντροφο της Κάτιας έμαθε από το τηλέφωνο την περασμένη Παρασκευή ότι εκείνη γύρισε σελίδα στη ζωή της και ενώ ήταν σε σχέση μαζί του.

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο».

 
 
Katia
O Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είχε χτυπήσει στα ρώσικα στο πρόσωπό του το όνομα της Κάτιας

 

 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, είχε χτυπήσει σε tattoo το όνομά της στα ρωσικά στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

Τι δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο μια εβδομάδα πριν για τον τότε αγαπημένο της
Πρόβα νυφικού έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο και ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Το γνωστό μοντέλο θα περπατήσει στο bridal show του «Yes I Do» για φιλανθρωπικό σκοπό! Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε συνατνήσει την Κάτια στο ατελιέ να δοκιμάζει νυφικά και να είναι άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια ρωτήθηκε και απάντησε για το ποια είναι η στάση της απέναντι στον γάμο ενώ αποκάλυψε και πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος.

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στη συνέχεια μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και είναι πολλές: «Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι γενικά υπέρ της αγάπης. Στο internet δέχομαι εβδομαδιαία 5-6 προτασούλες. Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα… καλά πήγε αυτό. Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Όλα τα μονόπετρα είναι δώρα».

 

 

 

Katia_Tarampanko


Σε άλλο σημείο μίλησε για τον σύντροφό της αποκαλύπτοντας πως: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρώσικα στο πρόσωπό του».

Ως προς την συγκατοίκηση τους είπε: «Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες», ενώ αμέσως μετά ομολόγησε τι την κέρδισε στον σύντροφό της: «Με κέρδισε στο βασικότερο ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές».

","width":136,"height":146}}}

Τέλος αναφέρθηκε και στον λόγο που χωρίζει από τις σχέσεις της. «Τις περισσότερες φορές αιτία χωρισμού ήταν η δουλειά μου. Βεβαίως και θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή, υπάρχουν συζητήσεις», είπε σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση