Αθώος στο δικαστήριο ο Τόνυ Μαυρίδης - Δέχθηκε τη συγγνώμη του η Έλενα Παπαρίζου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 14:42 Αθώος στο δικαστήριο ο Τόνυ Μαυρίδης - Δέχθηκε τη συγγνώμη του η Έλενα Παπαρίζου

Συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης, το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να κριθεί αθώος στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Αθώος κρίθηκε πριν από λίγο από τη δικαιοσύνη ο μάνατζερ Τόνυ Μαυρίδης, καθώς η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έκανε δεκτή τη δήλωση συγγνώμης του.

Η αντιπαράθεσή τους είχε αντικείμενο παλαιότερες δηλώσεις του Μαυρίδη σε βάρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας σχετικά με κέρδη που έχασε από επιχείρηση που διατηρούσε με την Έλενα Παπαρίζου.

Και οι δύο εμφανίστηκαν ανακουφισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης που ξεκίνησε προ δεκαετίας.

«Αθώος! Είμαι μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Μαυρίδης εξερχόμενος του δικαστηρίου, ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου εάν επρόκειτο για μια παρεξήγηση, απάντησε «πείτε το κι έτσι».

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Όλα καλά. Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γεια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου αποχωρώντας από το κτίριο 12 της Ευελπίδων.

 

 

Η γραπτή δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη:

«Κατά της κυρίας Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη.

Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπό μου πρόθεση για την ποινική της δίωξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της καθώς και για τη δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεστε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικαστικής διαφοράς η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελα μου προκλήθηκε και από αυτή την αιτία».

Πηγές: news247.gr, Ant1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση