Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέτα Καμπουρέλη: Μετά το συμβάν με τον Βασίλη Γκουρούση είναι όλα δεσμευμένα, ζω με τη βιοπάλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 09:58 Τέτα Καμπουρέλη: Μετά το συμβάν με τον Βασίλη Γκουρούση είναι όλα δεσμευμένα, ζω με τη βιοπάλη

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση και την αποφυλάκισή του

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση και την αποφυλάκισή του. «Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες», είπε η γνωστή αισθητικός.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν» είπε η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η Αρένα της Ζωής» στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky.

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε», είπε η αισθητικός για την προσωπική της ζωή.

","width":136,"height":146}}}

Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Ο Βασίλης Γκουρούσης έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24/5). Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην οικία που διέμενε με τη γνωστή αισθητικό.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες. Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

","width":136,"height":146}}}