Johnny Depp: Το συναισθηματικό βίντεο που ανέβασε για να ευχαριστήσει τους φαν του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 15:01 Johnny Depp: Το συναισθηματικό βίντεο που ανέβασε για να ευχαριστήσει τους φαν του

Ο ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί σε όσους τον υποστήριξαν τις ημέρες της δίκης.

 

Αφού ανακηρύχθηκε νικητής στη δίκη που έλαβε χώρα εναντίον της πρώην συζύγου του και ηθοποιού, Amber Heard, την οποία μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, ο Johnny Depp ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φαν του, που στάθηκαν στο πλευρό του, με το να του στέλνουν μηνύματα τον τελευταίο καιρό, αλλά και με φυσική παρουσία έξω από το δικαστήριο.

 
 

 

 

Αφού εγκαινίασε τον νέο του λογαριασμό στο TikTok, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τα εκατομμύρια followers του διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες της δίκης, αλλά και από τις πρόσφατες εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές στην Αγγλία. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Depp έγραψε ένα συναισθηματικό κείμενο, το οποίο φυσικά αφιέρωσε στους θαυμαστές του. "Σε όλους τους πιο πολύτιμους, πιστούς και σταθερούς υποστηρικτές μου. Είμαστε παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, όλοι επειδή νοιαστήκατε. Και τώρα, θα προχωρήσουμε μαζί μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για μία ακόμη φορά δεν έχω τον τρόπο να σας πω ευχαριστώ από το να σας πω ευχαριστώ. Συνεπώς, σας ευχαριστώ. Την αγάπη μου και τον σεβασμό μου, JD". 

Ανάμεσα στα σχόλια των θαυμαστών, αρκετοί ήταν και οι διάσημοι που σχολίασαν την ανάρτηση του ηθοποιού με λόγια αγάπης, όπως έκανε η Naomi Campbell. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια likes και χιλιάδες comments, αποδεικνύοντας πως ο Depp επέστρεψε για τα καλά στην παλιά του ζωή. 

Άλλωστε, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος έδωσε στο κοινό να καταλάβει πως αυτό που αποσκοπούσε μέσα από τη δικαστική διαμάχη, δεν ήταν σε καμία περίπτωση η αποζημίωση που η δικαστής όρισε, αλλά το να καθαρίσει το όνομά του και να πάρει τη ζωή του πίσω, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση