Προκαλεί ξανά ο τράπερ Trannos: Έτρεχε με 225 χλμ/ώρα με μια BMW [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 15:26 Προκαλεί ξανά ο τράπερ Trannos: Έτρεχε με 225 χλμ/ώρα με μια BMW [βίντεο]

Ο τράπερ Trannos, μόλις μερικές μέρες μετά τη σύλληψή του με όπλο στο αμάξι και την καταδίκη του σε 10 μήνες φυλάκιση για οπλοκατοχή, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να τρέχει με 225 χλμ/ώρα με ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW σε ένα αυτοκινητόδρομο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο -ο Trannos αμέσως μετά την ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social, το αφαίρεσε- το όχημα φαίνεται να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, με το κοντέρ της BMW να "γράφει” 225 χλμ/ώρα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός τράπερ την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί σε μπλόκο της Αστυνομίας στο Μπουρνάζι, γιατί στο όχημά του είχε βρεθεί ένα πιστόλι τύπου γκλοκ πλήρως λειτουργικού και ένας γεμιστήρας με σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Ο Trannos δικάστηκε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και καταδικάστηκε σε χρηματικό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια, ο νεαρός τράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στα social media μέσα από το αμάξι του όπου μαζί με φίλους του έλεγε γελώντας: "ευτυχώς που δεν βρήκαν και το άλλο όπλο που υπήρχε στο αμάξι”.

Βέβαια, με δηλώσεις του αμέσως μετά, είχε ανακαλέσει, ισχυριζόμενος ότι έκανε πλάκα για το δεύτερο πιστόλι.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση