Βασίλης Καρράς - Άγριο ξύλο σε συναυλία του στην Αυστραλία: «Έλα ρε παιδιά, έλεος» φώναζε ο τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 11:16 Βασίλης Καρράς - Άγριο ξύλο σε συναυλία του στην Αυστραλία: «Έλα ρε παιδιά, έλεος» φώναζε ο τραγουδιστής

Ο χώρος που έγινε η συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή στη Μελβούρνη, μετατράπηκε σε ρινγκ - Δείτε το βίντεο.

Η συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ξεκίνησε με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει τις επιτυχίες του, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, όμως σύντομα μετατράπηκε σε... ρινγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την ώρα που ο δημοφιλής ερμηνευτής τραγουδούσε το «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω», ξέσπασε ένας άγριος καυγάς, με μερικούς ομογενείς να παίζουν ξύλο και να δίνουν μπουνιές μεταξύ τους. Ο Βασιλής Καρράς σταμάτησε να τραγουδάει, ζητώντας να σταματήσουν, λέγοντας: «Έλα ρε παιδιά, έλεος».

Εκείνοι όμως αγνόησαν τον Έλληνα τραγουδιστή και συνέχισαν εν μέσω κραυγών και ουρλιαχτών να χτυπιούνται.

Λίγη ώρα αργότερα και με παρέμβαση άλλων θαμώνων, το ξύλο σταμάτησε και δεν δόθηκε συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικούς μήνες, ο αγαπητός τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες ανέφεραν τότε πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής ωστόσο ήταν κάθετος, ως προς το γεγονός πως η επόμενη εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με την... «πεταλούδα» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη

Πηγές: gossiptv, protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση