Madonna: Ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί στην βιογραφία της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 13:39 Madonna: Ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί στην βιογραφία της

Η Julia Garner από το "Ozark" και το "Inventing Anna" δέχτηκε προσφορά για να ενσαρκώσει τη Madonna σε μια ταινία για τη ζωή της.

Στην 28χρονη ηθοποιό Julia Garner προσφέρθηκε ο ρόλος της Madonna, για την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την διάσημη pop star.

Σύμφωνα με το Variety.com, η Julia Garner ήταν το φαβορί ανάμεσα σε 12 περίπου υποψήφιες και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Madonna, ωστόσο, αναμένεται να αποδεθχεί επίσημα την προσφορά.

 

Άλλες υποψήφιες ήταν η Florence Pugh, η Alexa Demie του "Euphoria" και η Odessa Young.

Η Julia Garner έχει ήδη εντυπωσιάσει το κοινό με το ταλέντο της, τόσο κατά τη συμμετοχή της ως Ruth Langmore στη δημοφιλή σειρά του Netflix "Ozark" - για την οποία κέρδισε δύο βραβεία Primetime Emmy για τον εξαιρετικό δεύτερο γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά και μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2020 - όσο και για τοην ενσάρκωση της Anna Delvey στο "Inventing Anna".

Η ταινία από την εταιρεία παραγωγής Universal Pictures θα ακολουθεί τα πρώτα χρόνια της συχνά αμφιλεγόμενης καλλιτέχνιδας και βασίλισσας της pop.

Η διαδικασία της ακρόασης για την επιλογή ηθοποιού ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς η ταινία απαιτεί κάποια που να μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση